Loading..

Privé-opleiding Op Maat

PERMANENTE MAKE UP
Met meer dan 20 jaar ruime ervaring in tattoo, micro pigmentatie en medische kennis heeft PermanentMooi alle skills in huis om een ieder die geïnteresseerd is in dit vak te scholen. Door samenwerkingen met tatoeëerders, dermatologen, chirurgen en huidtherapeuten is de kennis van PermananentMooi uw sleutel tot suc6!!! Privé-opleiding op maat betekent dat iedereen welkom is of u nu tattoeert of pigmenteert.

pmu opleiding amsterdam

Privé-les per Module

PERMANENTE MAKE UP
Elk onderdeel (wenkbrauwen, eyeliners, lippen, medicare) kan los gevolgd worden per module. Bijvoorbeeld u wilt graag de wenkbrauwen leren afzonderlijk van de eyeliner, lippen of medicare? Prima, dan zorgen wij dat dit geheel aansluit bij uw wensen.

In elke module zit de basiskennis die vereist is om behandelingen uit te voeren. Zo kunt u denken aan anatomie, pathologie, hygiëne, kleurenkennis, visagie, regelgeving, klantenadvies. Voor een losse module betaalt u nu € 595,- excl. btw en excl. cursusmateriaal

F.A.Q.

Privé-opleiding PMU
Waaruit bestaat het lesprogramma?

Deel I: Theorie

Deel II: Praktijk

Hoe lang duurt de opleiding?

De privé-opleiding voor permanente make-up duurt 11 weken.

U kunt de opleiding ook indelen in modules, zodat u zelf de duur en tijd bepaalt waarin u de opleiding wilt volgen.

Voor de praktijkdagen dient u een model te regelen. Er wordt eerst op kunsthuid geoefend! Aan het eind van de opleiding wordt er gewerkt op een model. Tijdens de opleiding werkt u met eigen pigmenten, dit omdat u de nabehandeling in uw eigen salon dient te doen. Op de praktijkdagen troubleshooter neemt u de modellen mee die u heeft behandeld. En worden extra technieken nader met u doorgenomen en uitgevoerd.

Mocht het zo zijn dat u nog extra ondersteuning nodig heeft na de opleiding, dan kunt u dit in overleg met uw permanent make-up docent bespreken. Zij zal dan met u doornemen wat er eventueel verbeterd kan worden.

De opleiding kan in overleg aangepast worden aan uw wensen. Iedereen is welkom om een opleiding te volgen. Een apparaat dient wel te voldoen aan de huidige wettelijke eisen. U kunt alleen les krijgen indien u in het bezit van een eigen apparaat bent! Heeft u geen eigen apparaat, dan kunt u tijdens de opleding gebruik maken van een leenapparaat. Bij aanvang van de opleiding ontvangt u alle lesboeken en eventuele materialen.

Wat zijn de kosten van de opleiding?

11 Dagen incl. lesmateriaal opleidingsboek, zonder machine € 3590. De machine (Cheyenne Hawk) kunt u zelf aanschaffen en is € 900,-

Totaal: € 3590,- excl. BTW

U heeft ook een opleidingspakket nodig om na de cursus van start gaan. Deze kosten bedragen €198.50,- excl. BTW 21%

Module 1: 3 dagen incl. opleidingsboek behorende bij de module: € 695,-

Module 2: 3 dagen incl. opleidingsboek behorende bij de module: € 695,-

Module 3: 2 Dagen basiskennis van permanent make-up incl. informatie: € 595,-

Module 4: 2 Dagen incl. opleiding info basis kennis pigmenteren / kleurenleer: € 595,-

*Alle bedragen van de modules zijn excl. BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Met welke apparatuur wordt gewerkt?

U weet nog niet welke keuze te maken voor de apparatuur?
Dan heeft PermanentMooi de allernieuwste apparaten in huis om u te helpen bij uw keuze. Wireless (draadloos) en geruisloos werken is een must voor je klant!

Kan ik mijn eigen apparatuur gebruiken?

U wilt werken met uw eigen apparatuur?
Voor PermanentMooi is dat geen probleem, ook daarin zijn we gespecialiseerd!!

Is de opleiding aftrekbaar bij de belasting?

Ja, onze opleiding is deels aftrekbaar bij de belasting.

Informatie aanvragen

opleiding pmu