Loading..
PermanentMooi Amsterdam

Over PermanentMooi

Permanente make-up en medische dermografie

Mijn naam is Sammy Zechiël, dit jaar werk ik 30 jaar als, medisch- Cosmetisch tatoeëerder gespecialiseerd in permanente make-up, micropigmentatie en medische dermatografie. Ik heb een medische achtergrond.

Ik ben werkzaam geweest in het Kennemer Gasthuis te Haarlem op de afdeling plastische chirurgie, waar ik alle kennis van de huid en de specialisaties op dit gebied eigen heb kunnen maken.

Tegenwoordig werk ik in mijn eigen praktijk en als freelancer voor salons, tattooshops, huidtherapeuten, haarklinieken en artsen die gespecialiseerd zijn in het verfraaien van het uiterlijk.

Schoonheidssalons

verschillende locaties
Naast permanente make-up, micropigmentatie en medische tatoeages huren schoonheidssalons en tattooshops mij in om permanente make-up / medische tatoeages en micropigmentatie als extra service aan te bieden bij de clientèle. Permanente make-up is een verkapte vorm van tatoeëren en wordt in de opperhuid aangebracht terwijl tatoeëren dieper de huid in gaat. Techniek, pigment en vakkennis zijn één van de grootse vereisten voor het verfraaien van uw uiterlijk. Ik werk volgens de hygiënerichtlijnen voor tatoeage / permanente make-up. Ik ben in het bezit van een vergunning goedkeuringsrapport LCHV.
Wat is Permanente Make Up?
PMU is de afkorting van Permanente Make-Up. Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de opperhuid. De meest voorkomende behandelingen binnen de permanente make-up zijn wenkbrauwen, eyeliner en lipliner. Permanente make-up wordt aangebracht door middel van Nano- micro- naaldjes. Vanwege de diversiteit van de naaldjes kunnen alle effecten worden gecreëerd voor de perfecte look!!
Behandelwijze
Van te voren wordt er altijd met u overlegd over de vorm en kleur van de permanente make-up. Daarna wordt de vorm op de huid met potlood getekend, zodat het resultaat alvast bekeken kan worden. Vervolgens wordt de kleurstof in uw huid geprikt. Dit is een soort van tatoeagetechniek en wordt gedaan met een apparaatje met een kleine holle naald. Het is geen volkomen pijnloze behandeling. Maar de pijn kan voorkomen worden door van te voren een verdovende crème aan te brengen.
Nazorg
Zoals bij andere cosmetische ingrepen zal u bij permanente make-up ook enige geduld moeten hebben. Direct na de behandeling zullen de lippen/wenkbrauwen/ ogen er donker en enigszins gezwollen uitzien. Na enige dagen treedt er vervelling op. De kleur zal in de komende weken verzachten en zijn natuurlijke kleur krijgen. Breng een aantal keren per dag de zalf die u meekrijgt, aan op de behandelde gedeeltes. Hiermee voorkomt u infecties en korstjes.
Voordelen Permanente Make Up
- Permanente make-up bespaart je tijd.
- Permanente make-up geeft geen vlekken of vervaging van de make-up.
- Permanente make-up verhoogt je zelfvertrouwen!
- Met permanente make-up kun je zorgeloos sporten.
- Het maakt je gezicht sprekender.

Maak Een afspraak

Voor een behandeling of consult

  Onze locaties

  Voor permanente make up
  PermanentMooi
  Staalmeesterslaan 301
  1057PB Amsterdam

  Tel: +31-6-28 25 35 32
  Summervibes
  Kronenburgpromenade 34
  6831EA Arnhem

  Tel: +31-6-23 26 42 67
  Hair & Beauty Studio 220
  Sloterweg 220
  1171CX Badhoevedorp

  Tel: +31-20-822 13 89
  Straat + nr
  pc woonplaats

  Tel: +31-6-41 25 11 30
  Hairsalon Fleur
  Gele Helmbloem 1
  4635BK Huijbergen

  Tel: +31-164-642 101
  TattooLounge Vinkeveen
  Herenweg 189
  4635DL Vinkeveen

  Tel: +31-6-34 77 87 59