Permanente make-up

HAIRSTROKES 3-D of FILL INNS
Bij wenkbrauwen zijn er veel mogelijkheden. Het voller maken, het corrigeren van optisch ongelijke of beschadigde wenkbrauwen. Ook geschikt voor mensen met , of na chemo, Alopecia_areata enz. Door wenkbrauwen niet te donker te maken zult u na de eerste keer direct blij zijn met het resultaat. Hairstrokes is op dit moment zeer populair omdat de wenkbrauw door het zetten van haarlijntjes voller en strakker oogt.


EYELINER
Boven en onder worden altijd eerst tussen de wimperharen door gepigmenteerd. Dit is voor mij een standaard procedure. Uw ogen worden op deze manier sprekender. Daarna bij de tweede behandeling kan de eyeliner altijd voller, langer of breder gemaakt worden.


LIPCONTOUR
om de lippen meer expressie te geven of een lipcontour met shade, zodat het net lijkt of u een mooi potloodlijntje heeft. Deze techniek biedt ook de mogelijkheid de lippen op natuurlijke wijze voller te laten lijken zonder fillers. Full lips is het volledig inkleuren van de lippen.

EXTRA INFORMATIE

EXTRA INFORMATIE

De pigmenten die ik gebruik bevatten geen: kobalt - zware metalen - kwik - kankerverwekkende stoffen - AZO kleurstoffen - schadelijke bacteriën.