Over ons

Over PermanentMooi Permanente make-up en medische dermografie

 

Mijn naam is Sammy Zechiel, ik ben Medisch- Cosmetisch tatoeëerder gespecialiseerd in permanente make-up, micropigmentatie en medische dermatografie. Ik heb een medische achtergrond. Ik ben werkzaam geweest in het Kennemer Gasthuis te Haarlem op de afdeling plastische chirurgie, waar ik alle kennis van de huid en de specialisaties op dit gebied eigen heb kunnen maken. Tegenwoordig werk ik freelance voor salons, tattooshops, huidtherapeuten, haarklinieken en artsen die gespecialiseerd zijn in het verfraaien van het uiterlijk.

Naast permanente make-up, micropigmentatie en medische tatoeages huren schoonheidssalons en tattooshops mij in om permanente make-up / medische tatoeages en micropigmentatie als extra service aan te bieden bij de clientèle.
Permanente make-up is een verkapte vorm van tatoeëren en wordt in de opperhuid aangebracht terwijl tatoeëren dieper de huid in gaat. Techniek, pigment en vakkennis zijn één van de grootse vereisten voor het verfraaien van uw uiterlijk.

Ik werk volgens de hygiënerichtlijnen voor tatoeage / permanente make-up. Ik ben in het bezit van een vergunning goedkeuringsrapport LCHV.

PERMANENTE MAKE-UP

PMU is de afkorting van Permanente Make-Up. Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de opperhuid. De meest voorkomende behandelingen binnen de permanente make-up zijn wenkbrauwen, eyeliner en lipliner. Permanente make-up wordt aangebracht door middel van Nano- micro- naaldjes. Vanwege de diversiteit van de naaldjes kunnen alle effecten worden gecreëerd voor de perfecte look!!

Van te voren wordt er altijd met u overlegd over de vorm en kleur van de permanente make-up. Daarna wordt de vorm op de huid met potlood getekend, zodat het resultaat alvast bekeken kan worden. Vervolgens wordt de kleurstof in uw huid geprikt. Dit is een soort van tatoeagetechniek en wordt gedaan met een apparaatje met een kleine holle naald. Het is geen volkomen pijnloze behandeling. Maar de pijn kan voorkomen worden door van te voren een verdovende crème aan te brengen.

Zoals bij andere cosmetische ingrepen zal u bij permanente make-up ook enige geduld moeten hebben. Direct na de behandeling zullen de lippen/wenkbrauwen/ ogen er donker en enigszins gezwollen uitzien. Na enige dagen treedt er vervelling op. De kleur zal in de komende weken verzachten en zijn natuurlijke kleur krijgen. Breng een aantal keren per dag de zalf die u meekrijgt, aan op de behandelde gedeeltes. Hiermee voorkomt u infecties en korstjes.

VOORDELEN PERMANENTE MAKE-UP

  1. Permanente make-up bespaart je tijd.
  2. Permanente make-up geeft geen vlekken of vervaging van de make-up.
  3. Permanente make-up verhoogt je zelfvertrouwen!
  4. Met permanente make-up kun je zorgeloos sporten.
  5. Het maakt je gezicht sprekender.
Maak nu een afspraak Meer informatie

Onze locaties voor permanente make-up

AMSTERDAM

PermanentMooi 

Adres:
Staalmeesterslaan 301
1057PB  Amsterdam

Tel:
+31-6-28 25 35 32

ARNHEM

Summervibes zonnestudio en beauty salon

Adres:
Kronenburgpromenade 34
6831 EA Arnhem

Tel:
+31-6-23 26 42 67

BADHOEVEDORP

Hair & Beauty Studio 220

Adres:
Sloterweg 220
1171CX  Badhoevedorp

Tel:
+31-20-822 1389

DEN HAAG

Tel:
+31-6-41 25 11 30

HUIJBERGEN

Hairsalon Fleur

Adres:
Gele Helmbloem 1
4635BK  Huijbergen

Tel:
+31-164-642 101

VINKEVEEN

TattooLounge Vinkeveen

Adres:
Herenweg 189
4635DL  Vinkeveen

Tel:
+31-6-34 77 87 59