Medische Dermatografie

MEDISCHE BEHANDELINGEN

Medische behandelingen worden meestal met een doorverwijzing van arts of zorgverzekeraar, door mij uitgevoerd. Deze behandelingen kunnen tegenwoordig plaatsvinden bij de salons waar een AGB code is . De behandeling is pijnloos en biedt een oplossing voor de opties, hieronder vermeld. Medische behandelingen worden niet altijd meer vergoed.

Heeft u hierover vragen? Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via tel.nr. 06 2825 3532 of klik op onderstaande button voor het contactformulier.

Wijnvlekken, vitiligo, brandwonden, hazenlip (schisis), en gelaatsymmetrie worden door middel van dermopigmentatie weer in harmonie gebracht.

Borstreconstructie na amputatie (bij kankerpatiënten) waarbij een nieuwe areola (tepel en tepelhof) wordt aangebracht.

Dermopigmentatie is het camoufleren van o.a. een litteken na plastische ingrepen of ongelukken.

Permanente maquillage is het expressiever maken of verfraaien van het gezicht. Lipcontour, eyeliners, wenkbrauwen of het reconstrueren van onregelmatigheden in de wenkbrauw, kleurverlies bij de lippen, alopecia areata, na chemo of bestraling enz. Permanente maquillage is en blijft ook een verkapte vorm van tatoeëren. Alleen maak ik hier gebruik van mindere zware apparatuur die niet geroteerd werkt maar wordt aangedreven door een minitransformator. Alle handstukken hebben een keurmerk.

De pigmenten die ik gebruik bevatten geen: kobalt - zware metalen - kwik - kankerverwekkende stoffen - AZO kleurstoffen - schadelijke bacteriën.